Juhász Béla – LEGYŐZTÜK A RÁKOT könyvbemutató

Tisztelettel meghívjuk

  1. november 27-én 17 órakor az Új Ezredév Központba

Juhász Béla

LEGYŐZTÜK A RÁKOT

című könyvének bemutatójára.

A kötetet méltatja: Bodó Barna

„Juhász Béla is (mint minden pozitíven gondolkodó személy) viszonylag egészségesnek hitte magát. Mert időnként fájt ugyan a gyomra, nyers gyümölcsök evésekor kínozta a colitisze, de mint legtöbben, ő is legyintett. Majd elmúlik!

És akkor a Mindenható kimutatta azt, amit a könyvben többször is megfogalmazott: az iránta érzett szeretetét. Az Úr felemelte az ujját, s elébe vezette egykori tanítványát, az orvost, aki rábeszélte egy kivizsgálásra. S ezután az események olyan gyors láncolata következett, amelyet nem lehet a véletlen rovására írni. Olyan szakemberek kezére kerül, akik meg akarták és meg is tudták gyógyítani. S a rákbetegséggel diagnosztizált beteg mögé, mellé felsorakoznak a családtagok, a rokonok. És szinte kézről kézre adták egymásnak a jó (szak)emberek. S bár ő olykor másként érzi (s ez érzését a könyvben meg is fogalmazza), de szorítottak gyógyulásáért a barátok, ismerősök, volt osztálytársak, kollégák is.

A könyv első része lényegében a kórházi orvosok, ápolók küzdelme avval a kórral, amely már mindannyiunk környezetéből elrabolt családtagot, barátot, jó ismerőst. Kit hamar, rövid idő alatt, kit több hónapos, talán éves szenvedés után.

A második részt úgy is nevezhetnénk, hogy a gyógyulásba vetett töretlen hit győzelme a betegség felett.” (Ujj János)

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK