Cursuri de limbă maghiară pentru începători

Fundaţia Diaspora va începe o nouă serie de cursuri de limbă maghiară cu două module de începători din luna februarie.
magyarOK-21Cursurile sunt de nivel începător şi fiecare modul dureză 12 săptămâni, cuprinzând 48 de ore de curs de câte 90 de minute. După absolvirea fiecărui modul, eliberăm o diplomă de absolvire corespunzătoare nivelului parcurs.
Ca suport de curs, folosim materialul didactic „MagyarOK”, conceput special pentru predarea limbii maghiare ca limbă străină, recomandat de către Institutul Balassi din Ungaria. Cartea cuprinde 8 capitole, axate pe diferite teme cotiedene.

 


Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 0722-441647. Înscrierile se fac la sediul fundaţiei (str. Putna, nr.7) până în data de 5 februarie, de luni până vineri între orele 9:00-15:00.

 

Fundaţia Diaspora a început organizarea primelor cursuri de limbă maghiară în toamna lui 2014 şi de la început am constatat cu bucurie existenţa unui interes ridicat din partea timişorenilor. Datorită acestui fapt, din luna martie am început sesiunea de cursuri deja la două nivele, care se desfăşurau în paralel. În acest prim an, am avut 25 de cursanţi înscrişi la cursurile noastre.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne sunaţi la numerele  de telefon 0722-441647 sau 0356-446516 sau să ne scrieţi la adresa de mail diasporatm@rdstm.ro.